BOLD Vacatures

04 October

Beste CMD’ers,

Wij zijn op zoek naar eerste- en tweedejaars studenten die zin hebben om samen met BOLD toffe feesten en gave evenementen te organiseren.  Lijkt je dit wat? Lees dan even verder!


Voor BOLD zijn we op zoek naar mensen voor:

– Activiteiten & Excursies

Het organiseren van activiteiten, excursies en evenementen zoals het introkamp zijn jouw taken. Bedenken, plannen en uitvoeren, daar wordt jij bij betrokken. Je bent verantwoordelijk, gedreven en je vindt het niet erg om zaken te regelen.

– Public Relations

We zijn op zoek naar zowel grafische vormgevers als mensen die communicatief vaardig zijn. Je zorgt dat alle studenten weten wanneer er iets gepland staat, en onderhoudt het contact met hen.

– Penningmeester(es)

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het niet erg om de financiën bij te houden. We zoeken iemand die begrotingen kan maken, maar ook de uitgaven kan controleren. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor studenten voor als ze bijvoorbeeld vragen hebben.


Denk jij dat je geschikt bent voor een van deze functies? Meld je dan tot uiterlijk zondag 4 oktober aan via onderstaand formulier!
Hierna zul je van ons bericht krijgen over een bijeenkomst, waarbij we verder uitleggen wat de functies inhouden en welke taken je kunt verwachten als BOLD-lid. Hier kun je dus ook al je vragen kwijt.

Heb je in de tussentijd al vragen, dan kun je altijd een van ons aanspreken of mail ons op info@svbold.nl.


def_logo_bold