'; } foreach(glob('wp-content/themes/svbold/templates/events/sr-2015/scripts/*.js') as $filename){ echo ''; } ?>
bold-etiket-white

13 T/M 19 APRIL 2015

60 CMD'ERS

“Kerken, Musea, Parken, Cafés en zelfs mensen! Praag heeft het allemaal.“

“Kerken, Musea, Parken, Cafés en zelfs mensen! Praag heeft het allemaal.“

Praag heeft haar charme vooral te danken aan de altijd aanwezige cultuur, bijzondere architectuur en kunstwerken op elke hoek van de straat. De straten van Praag dagen je uit om verder te dwalen. Een paar straten verderop van de Old Town Square heb je oude kerken, verschillende musea, bijzondere cafés, en kussens boven de urinoir’s zodat je zelfs je hoofd kan ontlasten.

Maar wat is genieten van de cultuur zonder een biertje op zijn tijd? Praag staat bekend om haar beste bieren. Waarvan je bij de meeste de naam niet eens kan uitspreken. Buiten dat veranderd Praag s’nachts van een culturele stad met trams en metro’s in één grote plek waar je wildste stap avonden bij verbleken. Pubs, café’s en discotheken van vier etages hoog vullen de straten van het kleurrijke Praag.

Dit alles zullen wij samen gaan ontdekken en Praag zal na ons bezoek nooit meer hetzelfde zijn.

Old Prague Hostel

Dit hostel staat bekend als een van de beste hostels qua locatie. Het hostel ligt namelijk naast het Old Town Square. Het hostel biedt zelf vele mogelijkheden. Waaronder gratis WiFi, ontbijt, kluisjes in alle kamers, beddengoed, douches met warm water en zelfs een eigen bed!

Het hostel heeft verschillende prijzen gewonnen en is dit jaar verkozen tot een van de populairste en beste hostels in Praag. We hebben hier ook een eigen keuken tot onze beschikking waar we dus al onze drankjes koud kunnen houden. Deze kunnen we dan nuttigen in de bar/lounge van het hostel.

Dit alles maakt het hostel een perfecte verblijfplaats voor de creatieve, feestenden en geld besparende CMD’ers.

Naar 'Old Prague Hostel's' website →

“The Feeling of Prague”

Praag staat met name bekend om de Charles bridge, een oude grote brug uit de 15de eeuw.
Elk jaar reizen mensen naar deze plek om de gouden elementen in de beleden op de brug aan te raken, voelen. Men beweert dat als je deze bedevaart volgt over de brug dat je later veel rijkdom krijgt in je leven.

Elk jaar heeft BOLD voor de studiereis een zintuigelijk thema. Voor dit jaar hebben wij gekozen voor het zintuig ‘voelen’. Wat we nou precies met “the feeling of Prague” bedoelen en wat we hiermee gaan doen blijft voor nu nog even geheim. Wel kunnen we je vertellen dat het een mooie ervaring gaat worden voor zowel CMD als de inwoners van Praag zelf.

Aanmelden

Vanaf 25 februari - 15:00

Praktische informatie:

  • Vertrek 13 april +/- 23:59
  • Aankomst 19 april +/- 9:00
  • Vertrekplaats: Breda centraal station
  • Prijs: €190,-

Inclusief:

  • Busreis
  • Overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • 1 diner
  • Entree musea
  • Heel veel gezellige mensen