Partners

Studievereniging BOLD dankt een deel van haar bestaan en activiteiten aan de bedrijven waarmee wij samenwerken. Niet alleen promoten wij graag relevante stage bedrijven, uitgaans gelegenheden en studie verdiepende exposities aan onze leden, ook hechten wij veel waarde aan het gezamenlijk organiseren van een activiteit. In de loop der jaren heeft BOLD met tientallen bedrijven samengewerkt aan, workshops, excusries, stedentrips en velen feesten.

Als toekomstig partner kunnen wij uw bedrijf promoten aan meer dan 500 studenten die zich verdiepen in het oplossen van problemen met een creatieve kijk. Van grafisch ontwerp tot het harde programmeer werk. Van installaties tot strategiƫn. Deze studenten zijn erg breed georiƫnteerd en staan voor veel open.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

copyshop-de-haan walkabout